Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

martes, 7 de octubre de 2008

RICS QUE SON POBRES I POBRES QUE SON RICS.

NO ES MAS FELIZ O RICO EL QUE MAS TIENE, SINO EL QUE MENOS NECESITA

Bones tardes: La T.V. no para de bombadejanse amb la Bolsa. I ara nomès faltava, aquest asessinat familiar i posterior suicidi a causa de la crisis financera.

Es que la persona nomès val per els diners que tè?.

Amb sembla mentida que en una societat que diem avançada, passin aquestas coses.

O potser que l´abùs dels adelantos i la contminaciò puguin portanse a aquestas situacions.

I el volguer cada dia tindre mès i mès coses materials en comptes de volguer tindre mès i mès temps per la familia i els fills.

Veiem juventud que ho tenen tot en 20 anys, cotxe, moto, novia-o, amb dret a llit.En fir que viuen tan depressa i despres... La depressió, l ´insafisfacció, el buscar un per qué sense resposta.

I es que si le gent ens paressim a respirar i per un moment centranse amb la naturalesa.Amb les
coses gratuites.Amb tantes coses i coses boniques que hi han.Però es que els mitjos d´informaciò fan propanganda de l 'indifelitat i ja esta de moda posar caducitat el matrimoni.I es clar no combè mirar enredera, no fòs cas, que tinguessim massas arrels .

Doncs mireu devegades, jo si que miro enredera, i els hi explico als meus fills, com quand tenia 15 anys i vivia a Barcelona, amb guardava alguns dies no tots, la peseta del metro i l´autobùs, i m´en anave caminan( i no per que fòs tacanya), desprès igual invitava a una amiga amb una coca-cola, però sempre pasava amb el que tenia.

I quina il-lusiò quan venia el diumenge i compraven la gaseosa i la Coca-cola¡

El meu pare m´explicava qu´ ell de petit amb una caixa de cartò i un cordillet era un nen molt feliç.

Ara estem omplin a les criatures de tants juguets que no saven ni per on començar. I quan no tenen el que volen, venen les rebeldies.

I aquesta mania de volguer aparentar.Bufff, quina feinada, volguer semblar el que no ets.¡¡¡ Això crea una cadena. I desprès que dirá la gent?.

Tinc l esperança que algùn dia s´eduqui a les persones a SER MES QUE A TINDRE- A SER MAS QUE A TENER.Perque les persones tenim un potencial d´amor i de saviduria que no hem sapigut trovar.

I encare que sigui dificil, aquesta tarde dic a les persones que el mes importan es SER BONES PERSONES, el demès poc a poc es va solucionan.I per favor que s´aferrin a la vida, que no facin disvarats.Amb tot el meu carinyo desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario