MES DE JUNIO

MES DE JUNIO

ME ACOMPAÑAN

lunes, 27 de octubre de 2008

FOTOGRAFIES FETES EL DIUMENGE PASSAT

LA MEVA NETA LUCIA I JO
LA LUCIA AL MIG, AMB LA SONIA QUE ES LA SEVA MAMA I JO, QUE SÓC LA IAIA


EL MEU FILL JORDI, QUE ES EL PARE DE LA NENA, I JO


JO AL MIG DEL MEU FILL PERE I L´ESMERALDA, EL DIA 26 D´OCTUBRE DEL 2008Bon dia: Desde ben petita, que sóc una enamorada de les fotografies. I sobretot de les de paper.
Però ara, ja casi totas son digitals.
El diumenge varen venir a dinar a casa els meus fills.Celebràrem el cumpleanys d´en Pere, que demá fará 38 anys, i de l ´Albert que l´altre día en va fe 26. De l´Albert ja en vareig parlar l´Altre día.
I el Pere amb va fer unes fotografies.
En Gabriel i l´Albert no es varen retratà.
Quand tinc els tres fills junts, amb les dones, i la meva neta, i el Gabriel. Sento una energia de felicitat en el meu interior. I ara comprenc l ´enyorança dels meus pares, quand ens vinguerem a viure a Valencia.
Mirar fotografies per mi es reviure moltes coses.Tornar a trobar-me amb els meus pares.Tornar a ser petita.I això amb provoca un estat de pau i relaxaciò.
M´agrada molt contemplar les de meu casament. Perque penso que en el matrimoni, mirar enrera les coses boniques del passat,per mi són vitaminas per viure el present, perque la pau de dins es reflexa al exterior i això fa que amb bè amb les persones que amb rodejan
Desitjo a tothom un Pau i bè.Amb tot el meu carinyo desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró
2 comentarios:

  1. Montserrat, acá estoy en tu blog que decirte que es maravilloso es poco.
    Lo tengo en favoritos porque lo voy viendo de a poco. Gracias por compartir este tesoro que es tu vida y la de tus seres amados.
    Te quiero mucho.
    Tu amiga Silvana

    ResponderEliminar