Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

martes, 19 de agosto de 2008

EL LLAC D´ANNA

A LA BARQUETA I ANAVEN EN PERE I EN JORDI,PETITETS. TINDRIEN 7 i 4 ANYS. LA PERSONA DEL MIG POTSER SERIA EN GABRIEL.LA FOTO LA FARIA EL MEU PARE
EL LLAC D´ANNA, AMB LA SEVA CATARATA


LA MEVA MARE FA UNS TRENTA ANYS, SENTADA DEVANT DEL LLAC D´ANNA


Bones tardes:Avui DIMARTS, 19 D´AGOST DEL 2OO8.,hem anat d´excursió al LLac d´Anna.Es la segona vegada que hi anem aquest estiu, que está anant per la carretera d´Albacete a 80 Kmts. de Valencia. jo tota contenta, doncs també han vingut el nostre fill gran Pere i l´Esmeralda la seva companya. I a l´Albert li agrada molt que vinguin els seus germans.

L´aigua estava molt freda, però ens hem banyat tots i hem jugat a pilota dins de l´aigua. Aquest lloch amb sembla meravellós .Es un com un petit Parc Natural.

Com més gran amb faig més estimo la naturalesa.

Ara ja fa una temporada que m´ha donat per rebuscar fotos antigas.I he trobat tres que va fer al Gabriel a aquest lloch, va uns trenta anys, quand només teniam en Jordi i en Pere, un estiu que estaban els meus pares amb nosaltres, en una d´aquestas fotos i surt la meva mareta. I es que quand anem a aquest llach,m´enrecordo d´ella encare més, i naturalment també del meu pare.I jo sempre i dit que las noies tiren més a la mare i de vegades els hi dic a les mevas nores, que estimin molt a la seva mare, perque quand no es té t´en adones del que es perdut.

I desitjant una bona tarda i nit.Amb despedeixo per avui.Amb carinyo, desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró

1 comentario:

  1. Hola Montse, es precioso ese lago, a lo mejor animo a mi marido y a unos amigos y lo visitamos, me gusta que me escribas, también lo puedes hacer en catalán.Me gusta visitar tu blog, por la razón que puedo leer algo que me recuerda otras épocas. Muy bonito el paisaje. A lo mejor un día el destino nos une encontrándonos en ese maravilloso lugar. Fuins dema.
    Higorca

    ResponderEliminar