Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

martes, 26 de agosto de 2008

CARITAS PARROQUIAL

ESTO ES LO QUE QUIERO, SUPERARME CADA AÑO


Bon dia: Aviat iniciarem la nova temporada i obrirem el despaitx de Cáritas a la Parróquia. Jo perteneixo a l PARROQUIA DEL SANTISIMO CRISTO DE LA LUZ.


Ultimament estem atenent com pudem.Doncs, com ja vaig explicar, en un altre apartat per Semana Santa es van cremar els locals.Afortunadament l´Esglesia està intacta.Sembla ser que haviat començaran les Obres de Restauraciò.


Jo fa set anys, que vaig començar la meva tasca de col-laboraciò com a voluntaria.I puc dir, que he après molt. I que les hores d´entrega, han sigut per mi meravelloses.


He conegut gent d´altres cultures i races.També a persones magníficas.Senyoras i senyors, d´altres Parróquias, de més de 70 anys, que omplen les seves hores ajudan els demés hi que aportan la seva bondat i sabiduria.També a gent, més jove.


L´asistencia a les reunións, son una ensenyança i un intercambi d´opinions molt positiu.


Amb les meves companyas de la Parroquia, junt amb el Sr.Rector,hem format una pinya, i poc a poc m´he arrivat a sentir amb ells com una familia.


També puc estar aci, perque el Gabriel, també col-labora amb mi. De vegades si el día d ´atenció primaria, he tornat a casa una mica tard.
Ja m´he trobat el sopar a taula. Ell també m´acompanyar alguna vegada amb el cotxe, si es que a pogut, es clar. Ara tindrá més temps.


De vegades he tornat a casa amb el cor encongit si hem atés algún cas greu, però amb l´esperança i la fe de que ja es podrá solucionar.


La veritat, que es que quand veus a persones, que han tirat envadan, es el millor regal de Pau Interior i Felicitat que podem rebre.


Conque les persones ateses son del barri, quand surto a comprar amb paren i avui et fa un petó una negra, demà una sudamericana., rumana..


Amb sento ciudadana del món¡¡¡


I plena de ganes de superarme, i tenir forces, per començar el mes de Setembre el nour curs, acabo per avui.Amb carinyo desde Valencia,Montserrat Llagostera Vilaró.


No hay comentarios:

Publicar un comentario