Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

miércoles, 27 de agosto de 2008

LA RADIO

LA RADIO QUE HI HAVIA A CASA DELS MEUS PARES


Bones tardes: Desde petiteta que m´agrada molt escoltar la radio.


A casa meva estaba tot el dia en marxa.


Encare m´enrecordo que de petita el meu pare, amb renyaba perque feia els deures, escoltan-la


A les vacances de l´escola, per la tarda, recordo que emitian el Mundo Rueda. Jo era una fan de la Maruja Fernández i la Maria Matilde Almendros, que el dissabte a la tarda, junt amb Jorge Arandes i Federico Gallo, presentavan el programa Fantasia.Una vegada que el van presenta desde l´Orfeó Gracienc, vaig anar a veurels amb la meva amiga Cristina Montero, que vivia al costat.La veritat es que ens vam colar.Tindriem uns 9 i 10 anys.


També amb tota l´il-lusió, escoltava un dia a la semana, la serie Matilde, Perico y Periquin. I com reia amb les "meteduras de pata" del nen, que es deia Periquin.


A Radio Espanya, cada dia sentia els contes de "Cascabel". I el migdia a radio Barcelona, els de "Tambor"


Encare m´enrecordo dels "culebrons".Com Ama Rosa.D´això era molt petita.


Desde el llit, també parava les orelles, els diumenges a la nit. El pare posava el Teatro Invisible, i a mi m´enviaban a dormir.Pero jo escoltava la radio que se sentia desde el meu cuarto.I m´enamoraba de la veu d´en Juan Manuel Soriano


I ja de joveneta, a la tarda, quand podia, per les vacances de l´escola, esacoltava els Discos Solicitados.Una vegada li vaig dedicar un el meu germà, quand va venir de permís de la Mili. El disc es deia Et Maintenant, i el cantaba el Gilbert Beacoup.


Ara continua agrandan-me molt sentir la radio. A la cuina en tinc una. I escoltan música i alguns programas, la feina s´en fa més agradable.


I ara m ´en vaig a la cuina a fer una mica de feina i de pas escoltar la radio.


Que acabeu de passar un bon dia.Desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró

2 comentarios:

  1. me encanta la humanidad que derrochas. Si realmente las cosas son tal y como las cuentas eres un dechado de virtudes; madre, esposa, hija, cristiana...
    te seguire leyendo

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias.Ante todo, soy eso humana.Condefectos como todo el mundo.Montserrat

    ResponderEliminar