Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

miércoles, 9 de julio de 2008

BARCELONA, TERRA ESTIMADA

Jo de petiteta a la Plaça de Catalunya de Barcelona, jugant amb els colomets
Una postal de ja fa molt temps, de La Dama del Paraigües del Parc de la Ciudadela de Barcelona


Bon dia a tot el món.Hola Barcelona: Avui m´he despertat pensant en tu. Tros de terra,on vaig veure la meva primera llum.






El barri de Gràcia on vaig neixar. Les escoles on amb van educar:Sta.Rosa, Rius i Taulet,Oficinistes.Les Rambles,La Plaça de Catalunya, on de petita donava menjar als colomets, que es posavan sobre el meu cap. El Parc de la Ciudadel-la.Montjuich, el Tibidabo.La Plaça de Sant Jaume, on de joveneta anava a ballar-hi sardanes tots el diumenges.El Club Helena de Gracia.L´Agrupació Cultural Folklórica i tans i tans llochs que no pareria de nombrar.



Avui saludo especialment, a Gràcia,L ´Hospitalet de Llobregat, que es una ciutat( de vegades miro videos en el youtube que parlan d´aquesta Ciutat Pubilla), on hi viuen familia(La Raquel. en Ricardo i l´Isabel, a Terrassa i Viladecans, on viuen dues amigues,les germanes Montserrat e Irene, a Sant Vicens dels Horts, també hi viu la meva amiga Lluisa, Olesa de Montserrat, hi viu la meva estimada i "bessona"perque deian que ens assemblavan molt amiga Elisa, Sta.Coloma de Gramanet, on hi viuen el meu germà i la meva cunyada.El barri del Clot, on va neixa el meu pare, i tambe i vivia, (no se si encara i viu la meva cosina Mª dels Angels Llagostera). El Poble Sec, on vivia en Gabriel de solter i fins fa poc encare hi tenia el pis de la tieta, i ell encare i te germans.També el Poble Nou, on i te cosins.






Barcelona, bonica i cada dia més bonica, pero també mes estrasada.Encare que això es el món que hem construit entre tots. El més de Decembre, ja fará 33 anys que et vaig deixa per venir a viure a Valencia.Pero t´estimo i no t´oblido mai. Tu junt amb Valencia, sou les meves dues petites patrias.Encare que també soc ciudadana del mon i m´agermano amb tots els altres llochs d´Espanya.






A veure si no tardo gaire a visitar-te de nou.Però per coses bones.Perque l´ultima vegada va ser per enterrar la tieta.






I com t´en modernitzat , amb la teva Ciutat Olímpica. I amb aixó acabo per avui. Que tingueu tots molt bon dia.Desde Valencia amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró

2 comentarios:

  1. Hola Montserrat, gràcies per enviarme aquets missatges, estic sorprés i maravellat de tot lo que has escrit, ho he mirat per sobre, péro hi tens tota la teva vida, ufff quina feinada.
    Molt content de que tinguis els meus videos a la teva pàgina.
    De mica en mica aniré llegint tots els teus escrits.
    Jo també tinc la foto de la plaça Catalunya amb el gorret típic de l'época.
    Petons i una abraçada.

    ResponderEliminar