Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

martes, 8 de julio de 2008

RESPIRAR

Cantad al Señor
por la mañana i por la tarde
cuando la noche apunta la aurora;
a todas horas, cantad al Señor

Bon día i bona respiració: Jo, avui he començat el día mirant i escoltan un video de Chopin, que m´enviat una bona amiga d´Internet, Silvana,. I vos puc dír que aquest video si que invita a l´atenció i a respirar.Quina relaxació.





El ditxós stres, no ens deixa prestá atenció a les coses boniques que ens rodejen i avui día i han moltes depressions produides, per aquesta societat de les presses i del consum.Jo procuro anar contra corren i agafar-me temps per prestar atenció a les bellesas naturals que ens rodejen i respirar, respirar.Que aixó no val diners caramba¡¡¡.





Es que mireu la gent protesta perque les Misses son llagues i no saben aprofitar la Missa prestar atenció i respirar, i escoltar relaxadament l´homilia del Mossen.Es que fins i tot per resar hem de tindre stres? A mi m´agrada el yoga, les filosofies orientals les respeto.Pero es que la nostre cultura Cristiana, també te coses molt bones.I que bonic es el Pare Nostre.Be no vull fer de predicadora.La tieta pobreta, de vegades amb deia que semblava un capellá.





A casa ja equilibri. perque el Gabriel es molt neviós i jo el freno, perque sino li agafaria un infart.Sort que també es molt deportista i aixó o compensa.I la veritat es que no val la pena corre tant.




Tinc la taula de l´ordenador al costat de la finestra i ara mentres escric, dono una una ullada als arbres.Respiro, aspiro, respiro.




Vos dejitjo un bon dia i una bona respiració.


Amb tot el meu carinyo desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró


No hay comentarios:

Publicar un comentario