Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

jueves, 10 de julio de 2008

EL PADRE JONY


Bon día companys i companyas que vivim en aquest món: Avui, vos vaig a parlar d´una persona,que predica, amb la seva guitarra i les seves cançons de protesta contra les injusticies de la terra. Ell m´arrivat a l´anima i a la de gent jove. Es el Padre Jony.Un sacerdot católic, que va neixa a Barcelona.I que a més a més d`una gran vocació per el sacerdoci,li agrada el rock i la seva moto.

Amb el seu cabell llarg(Que Jesús també el portava).Va predican pels paisos més pobres la Fe, i les ganancies dels seus concerts, van a parar aquells que més ho necesitan.


A casa tenim les seves cançons. Però en el youtube.També les podeu trobar. El pare Jony, es un exemple, de que no es poden jutjar les persones per com van vestidas. Ell es una gran persona, un misioner.Preocupat per els problemes de la globlalització.Dels més marginats. No se si encara deu está de rector amb una Parróquia de Vinaroz.


Jo, que sóc seguidora de l¨Esglesia misionera, i estic a Cáritas.No puc més que ser una gran fan d´ell.La cançò que més m´agrada es la versió que ha fet de Pescador de Hombres.Nosaltres les seves cançons les hem comprat, perque si es graven, no es pot ajudar.


I comque ara ja son quasi les 8 del mati, vaig a començá les tasques de cada dia. Desde Valencia, vos invito a que escolteu al Padre Jony.Amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario