EL MEU PESSEBRE 2017

EL MEU PESSEBRE 2017

MES DE DICIEMBRE

MES DE DICIEMBRE

ME ACOMPAÑAN

sábado, 28 de junio de 2008

LA NENA INTERIOR

De tan en tan es bó que ens recordem de la notra nena o nen interior. Aquesta sóc jo, tindria uns 8 anys.

Bon día: Ahir fa ser un día molt bó per mi.


Va venir la meva neta la migdia.I això ja fa sentir-me més jove. Jo sempre vull, que amb digui iaia, avia ho trovo massa serio.


Desprès a las 8,30 de la nit vaig pujar al amb les altres mestressas de casa, de l´Asociació i cap a sopar a Peñasol. Es un lloch amb molts mejadors i Salas de Festa, amb piscina i discoteques al aire liure. I també hi han camps de deport.


El sopar va ser bufet lliure i molt complert i comque no sóc massa menjadora, vaig tastar una mica d´ alguns menjars .No de tots, perque hi havia molta varietat de marisc, entremesos, formatjes, peix. carn, i el meu estómac no dona per tant. I també hi havien begudas, però vaig beure nómes 1 litro de aigüa Fontvetlla i café.


I aixó demostra que una persona s´ho pot passar bé sense beure begudas alcohólicas.Jo si vulgés puc beure, perque no prenc medicaments. Alguna vegada dinant tasto una mica de vi.Però es que no m´agrada beure. També m´he privat de les begudas en gas, perque inflan molt la panxa i una encara que sigui iaia es presumida.


Doncs, en ben sopar a l áire lliure es va posar a tocar l´orquesta. I aleshores vaig deixar sorti la meva "nena interior" i vinga a moure l´esqueleto. A mi m´agradan més els balls solts que els " agarraos", doncs amb moc al meu aire. I quin tip de saltar i correr al" xa ca xa del tren".


Jo vaig preferir l´orquesta que la discoteca.Doncs més que rés pel soroll.No sé com la juventud no acaben tarumbes.Pel tímpano te que ser molt dolen.


Tots i totes de tant en tan ens tindriem que tornar una mica criaturas i passar-so bé.Sense excedir-se. I riure riure molt...Ahir amb van explicar un xiste i l´explico en castellá:


Dice que va un abuelo a la farmacia

_Por favor deme una viagra.

El farmaceutico le pide la receta.

_Es que no la llevo, pero me acompaña el enfermo.


Bé després d´ acabar agotada però feliç, a les 2,15 h. matinada l´autocar ens va recollir i cap a casa. Tinc un marit que es molt bona persona i amb te molta confiança, perque sap com sóc. I també l´hi agrada que m´ho passi bé. Amb ell no li agrada gaire ballar.Es més de fer deport.


Que tingueu un día molt feliç.Desde Valencia amb carinyo.Montserrat llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario