Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

sábado, 28 de junio de 2008

LA NENA INTERIOR

De tan en tan es bó que ens recordem de la notra nena o nen interior. Aquesta sóc jo, tindria uns 8 anys.

Bon día: Ahir fa ser un día molt bó per mi.


Va venir la meva neta la migdia.I això ja fa sentir-me més jove. Jo sempre vull, que amb digui iaia, avia ho trovo massa serio.


Desprès a las 8,30 de la nit vaig pujar al amb les altres mestressas de casa, de l´Asociació i cap a sopar a Peñasol. Es un lloch amb molts mejadors i Salas de Festa, amb piscina i discoteques al aire liure. I també hi han camps de deport.


El sopar va ser bufet lliure i molt complert i comque no sóc massa menjadora, vaig tastar una mica d´ alguns menjars .No de tots, perque hi havia molta varietat de marisc, entremesos, formatjes, peix. carn, i el meu estómac no dona per tant. I també hi havien begudas, però vaig beure nómes 1 litro de aigüa Fontvetlla i café.


I aixó demostra que una persona s´ho pot passar bé sense beure begudas alcohólicas.Jo si vulgés puc beure, perque no prenc medicaments. Alguna vegada dinant tasto una mica de vi.Però es que no m´agrada beure. També m´he privat de les begudas en gas, perque inflan molt la panxa i una encara que sigui iaia es presumida.


Doncs, en ben sopar a l áire lliure es va posar a tocar l´orquesta. I aleshores vaig deixar sorti la meva "nena interior" i vinga a moure l´esqueleto. A mi m´agradan més els balls solts que els " agarraos", doncs amb moc al meu aire. I quin tip de saltar i correr al" xa ca xa del tren".


Jo vaig preferir l´orquesta que la discoteca.Doncs més que rés pel soroll.No sé com la juventud no acaben tarumbes.Pel tímpano te que ser molt dolen.


Tots i totes de tant en tan ens tindriem que tornar una mica criaturas i passar-so bé.Sense excedir-se. I riure riure molt...Ahir amb van explicar un xiste i l´explico en castellá:


Dice que va un abuelo a la farmacia

_Por favor deme una viagra.

El farmaceutico le pide la receta.

_Es que no la llevo, pero me acompaña el enfermo.


Bé després d´ acabar agotada però feliç, a les 2,15 h. matinada l´autocar ens va recollir i cap a casa. Tinc un marit que es molt bona persona i amb te molta confiança, perque sap com sóc. I també l´hi agrada que m´ho passi bé. Amb ell no li agrada gaire ballar.Es més de fer deport.


Que tingueu un día molt feliç.Desde Valencia amb carinyo.Montserrat llagostera Vilaró





No hay comentarios:

Publicar un comentario