Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

domingo, 27 de abril de 2008

A LA MARE DE DEU DE MONTSERRAT


Avui Dolça Moreneta.Imatge de devoció del meu pare.Estic orgullosa de portar el teu nom.Estic orgullosa de la teva imatge negra.I regalo estampes teves a les negretas que venen a la Parróquia al despatx de Cáritas.Jo, que amb sento germana de totas las raças de món.Jo que penso que ningú es més que ningú . Es sigui ros o moreno, blanc o negre o asiátic.No per aixó amb deixo de sentir catalana, però sense discriminá a ningú.Oh Dolça moreneta, que sota el teu mantell blau, com diu el virolai, estigui l´humanitat, sobretot els que més o necesitan.Tu marona de Montserrat, estel de la meva vida. La fe amb Tu fortaleig el meu cervell, que amb dona força per lluitá, quand estic cansada.Que ámb fa dormir a la nit, i oblidar-me dels problemes. I sobretot ets la Verge Maria.Mare de Jesús.Mai, mai, mai i lluitaré amb totes les forces, encare que estigui de moda desvirtuá la Fe i mentres estigui als meus cavals, et borraré del meu pensament.Beneida siguis entre totes les dones.Desde Valencia on visc desde fa 32 anys.Avui et faig aquest homenatge.Montserrat Llagostera Vilaró.

2 comentarios:

  1. A veure si els d'ASIEM li tireu una mà als d'Imaginave una associació de malalts mentals en la que tinc bons amics, em seria un gran consol, si podeu, encara que només siga de paraula, però ¡és tan impotant la paraula!

    ResponderEliminar
  2. Hola Vicent
    Mira, a ma dreta del meu blog, si cliques el cuadret de la papellona trovarás informació, ahir vareig estar al Barri del Carmen, doncs tenia reunió de familiars, en l´Associació.Jo de totes maneres en parlaré.
    ens importan la paraula, i és importan l´ajuda.
    Una abraçada, Montserrat

    ResponderEliminar