Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

viernes, 20 de febrero de 2009

RECORDS DE LAS SARDANAS


HE TRIAT AQUEST VIDEO DEL YOUTUBE.PERQUE LA SARDANA ES MOLT ALLEGRA. ES DIU SOTA EL MAS VENTÒS

JO EL MES MAIG DE 1974, A LA PLAÇA CATEDRAL, AMB EL PERE I EL JORDI QUE QUASI NO ES VEU,JO TENIA 25 ANYS, EL PERE 3 I MIG I EL JORDI UN MES, A LA SOLAPA PORTO LA BANDERETA DE LA VOLUNTAD PER LES SARDANES
JO TENIA 25 ANYS, L´ANY 1974,M´HAVIEN DEPILAT MASSA LES SEIAS(CEJAS)

ANY 1974, SARDANES A LA PLAÇA DE LA CATEDRAL DE BARCELONA, UN DIUMENGE AL MATI


Bon día:

Avui recordo un diumenge el mati de l´any 1974.encare viviem a Barcelona.Jo tenia 25 anys, els meus fills el Pere, 3 anys i mig i el Jordi, un mes.

Aquell día vaig dirli en el Gabriel:-¿Per qué no anem a la Pza. de la Catedral a ballar sardanas?

La que ballava serdanas era jo.En Gabriel amb mirava.

I dit i fet, ens en varen anar cap allà.

I jo tota cofoia per lluir de fills, amb els coneguts i conegudes que trovabem i encare eran solters/as.

Ara no se si continuaran posaban la bandetera, demanan la voluntad per les sardanes.Aleshores encare o feian.

Quina llàstima que aci a Valencia no en facin¡¡¡.

Avui he triat un video del youtube, d´una sardana molt allegre es diu SOTA EL MAS VENTOS.Anava a posar LA SANTA ESPINA, aquesta sardana la duc en el meu cor.No le posada perque no es pensin que amb vull ficar en politique.

Es que hi heredat fins i tot del meu pare el seu amor per les SARDANES.

A la Plaça de Sant Jaume va coneixar a la meva padrineta, padri, i els amics de l´Agrupaciò.Ell quan jo era petita, ja m´en ensenyava.Però al final les vareig apendre a ballar a L´AGRUPACIO CULTURAL FOLKLORICA DE BARCELONA, quan tenia 12 anys.

I tan anar a ballar sardanes i al final amb casar amb en Gabriel, que no hi anava.Però ell havia ballat ballets catalans en el Palau de la Música.
Quan encara vivia a Barcelona, i el meu fill Pere tenia 2 anys.Algún dimecres a la tarda m´el havia endut a la Pza. de la Catedral, perque conegués les Sardanes.

Crec qu´aquesta es la tercera entrada del meu blog que parlo de LA DANÇA MES BELLA DE TOTES LES DANCES QUE ES FAN I ES DESFAN .PER MI ES LA DANÇA DE LES ENERGIES, PERQUE TOTS JUNTS LA BALLEM AGAFATS DE LA MA, FORMAN UNA ROTLLANA.

Que tingueu un bon dia PLE DE PAU, AMOR I ARMONIA.

Desde Valencia amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró
























1 comentario:

  1. Yo tambien me llamo Rosa y para mi la sardana mas hermosa y alegre que llevo en mi corazon desde mi juventud es sota el mas ventos yo tenia 15 años cuando aprendi a bailar sardanas
    en lloret de mar con mi prima anita y su grupo de amigos , en Barcelona mis padres no me dejaban apenas salir fue magico.

    ResponderEliminar