Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

jueves, 16 de octubre de 2008

UN ANY SENSE LA TIETA MARIA

EL RECORDATORI, A LA TAPA DE DAVANT, ENCARE QUE ACI NO ES VEU, HI HA LA MARE DE DÈU DELS DESAMPARATS


UNA FOTO MOLT ANTIGA DE LA TIETA MARIA, ACI ERA MOLT JOVENETA


LA TIETA MARIA BUFAN LES VELAS DELS SEUS 80 ANYS, EL DIA 21, DE DECEMBRE DEL ANY 1996. EL GABRIEL NO HI ES, PERQUE FEIA LA FOTO. JO , ELS TRES FILLS,I LA SONIA QUE ENCARE NO S´HAVIA CASAT AMB EL JORDI



Bon día: Avui, DIVENDRES, 17 d´OCTUBRE de 2008(la data del blog, porta un dia de retrás), fa just un any que la tieta Maria, va deixar aquest món.Es va morir.



Era al demati, en aquell moment, estavem a casa l´Albert i jo. I el costat de tots dos se li va anant apagan la llumeta de la seva vida.



El Gabriel s´en havia anat, perque no ens pensaven que fós tan rápid.Pero va tindre el nostre carinyo.Fins el últim moment.

El dia avans, li donaren l ´Extremaunció. Va vindre D., Ramón Ruiz a casa.Ell es el rector de la nostre Parróquia el Sant Crist de la Llum.


La portaren al Tanatori d´aci Valencia, on el día següen li feren una Missa.Jo li vareig recitar el Cant Espiritual de Joan Maragall. Portarem les seves cendrers a casa nostre i al día següent, les trasladarem a Barcelona.Un vegada allà l´enterrarem al Cementiri, amb el sesu marit Pere, la Bandera Catalana, i una foto del seu gos Drall qu´ella s´havia estimat tan.


Jo com a creien, reso per ella i penso que la seva ánima està al Cel.


I comque en altres páginas del meu blog, ja vareig parlar d´ ella i en el youtube el Jordi li va penjar un video d´homenatje a ella el video es diu MARIA ESTELLER QUEROL.I surt amb el seu germà Ramòn i les seves cunyades Enriqueta i Teresa. El Ramón i l´Enriqueta tambè es van mori.Aquest video està gravat fa uns cinc anys, pero quan es va morí la tieta, el Jordi li va afegi el cant dels segadors i la dedicatoria amb la bandera.


Desitjo a tothom un bon dia.Desde Valencia amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró.









----------...----------...--------...--------...---------...---------...--------...--------...--------..----






---------...----------...---------..--------...---------...---------...--------...---------...-------...----


No hay comentarios:

Publicar un comentario