Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

viernes, 10 de octubre de 2008

LA LLUITA D´UNA MARE

ELS MEUS FILLS I JO EL MES DE MAIG ANY 1983


HI ESCANEJAT AQUESTA ROSA NATURAL, PER TOTES LES MARES AMB FILLS AMB PROBLEMES MENTALS



Bon dia:Avui día de LA SALUT MENTAL Sobretot bon dia i forces per les mares i pares de fills depresius i altres trastorns mentals.



Sobretot, penseu que això no es cap vergonya.Penso que s´ha d´assumi i es la manera més facil de combatre i tiran endavan i que aquestas persones puguin fer la seva vida el més normal possible.



Normalment són persones amb una sensibiltat i bondat més gran i per això es deprimeixin més sovint o s´els hi desperti algún altre trastorn a causa de desenganys.



Jo desde fa molt temps m´agradat ajudar a amigues amb problemes i ferli costat. I mireu per on, més tard m´ha tocat amb el fill més jove.Un noi amb els seus estudis, carnets.



De jovenet va patir la violencia escolar en un Institut.Això ja va crear trauma.Perque a ell li agradava molt l´automociò.Mès tard va estudiar altres mòduls i va acabar-ho.Desprès va tindre novia i va ser fomador de porros i va pendre altres substancies, entre ellas alcohol. I això que diuen que por un porro no pasa nada.Es mentida.Perque una cosa porta l´altre . I encare que només es prenguin porros pot despertar malaties mentals. I sobretot el va afectar molt quan el va deixar la novia.



Però aci estàn el Gabriel i la Montserrat.Primer pares, desprès amics.Que él sabem escoltar i l´apoiem.I a la vegada li aconsellem el que està bè.



Jo soc molt pesada en que es prengui la medicaciò. De vegades amb diuen que soc massa sobreprotectora. Però que voleu que vos digui.SOC UNA MARE.



I estic molt agraida als metges, que m´el porten i a la terapeuta.



A mi amb va costar molt aceptar el que li passava el meu fill.Però quan s´acepta i es lluita, tot es molt mès fàcil. I cada dia es un dia nou.I vos puc assegurà que ni han de bons.



Però com diu la canço de DIANGO:






LI BESA LA CARA,



LI BESA EL FRONT,



L´AMOR D´UNA MARE,



EL MÈS GRAN DEL MÒN






I AMUNT MARES AMB FILLS DEPRESIUS I ALTRES PROBLEMES. Desde Valencia, vos envio tot el meu carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró

2 comentarios:

  1. Pido perdón por no encontrar tu lugar, al fin lo tengo de nuevo y te puedo decir que a mi también me guata mucho Diango y sobre todo, esa flor, esa rosa que aunque no quieran son tan nuestras, tan de Catalunya. Gracias de nuevo por tener la oportunidad de poder entrar en tu sitio en tu página, donde poder disfrutar de esta tu tierra y la mía.
    Un abrazo amiga. Higorca

    ResponderEliminar
  2. De nuevo contigo, pido perdón de nuevo y también yo me uno a todas esas madres que tanto se merecen, sobre todo comprensión, cariño y el más de los sinceros respetos, me gusta ahora todavía más esa bella flor, la flor del amor, pero al mismo tiempo se tiene que tener cuidado con ella, sobre todo al cogerla ya que ha veces nos pincha, nos llena de dolor.
    Un beso para todas ellas y mi más respetuoso silencio.
    Higorca

    ResponderEliminar