Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

viernes, 3 de octubre de 2008

COM EL AVE FENIX


Bones tardes: Estic contenta i optimista. Per fi aviat començaràn les obres en els locals de l´estimada Parròquia del Santissim Crist de la Llum. Es va posar foc per Semana Santa.

Però amb els tràmits pertinents i l`estiu pel mig s ´havien retrasat. Nosaltres a Cáritas hem estat i estem atenen amb una habitaciò amb les parets cremades.Però que caramba, alli hem estat.Ara toca desembraçar tot els roperos.I mireu es va cremar la porta. Però el foc no va entrar dins del ropero. Afortunadament a l ´Esglesia el foc no li var fer mal.Nomès va quedar fumada. Però els locals quedaren fets un desastre.I ha molta gent que ajuda i ajudat sense cap gratificaciò.Nomès pensant es que la nostra Parròquia es de tots i nosaltres som els seus granets de sorra.I es que la Parròquia del Sant Crist de La Llum es sencilla, sense parafernaries. Acullidore amb els necessitats. Jo mi sento com a casa inclùs ara que els locals están en ruines.

Però igual que "El Ave Fenix", està surtin de les seves cendres. I com diu el refrán"Donde se cierra una puerta, Dios abre dos ventanas".

Visca La Parròquia del Santíssim Crist de la Llum.¡¡¡

Desde Valencia, plena d´esperança i d ´il-lusiò.Amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario