Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

martes, 21 de octubre de 2008

CARITAT AMB ELS ANIMALS

QUINA TENDRESA¡¡¡ QUE HI HA EN AQUESTA POSTAL


Bones tardes: Avui tinc que felicitar a aquellas persones, que fan voluntariat i ajuden a la protectora d´animals.


Això tambè es Caritat.


Enhorabona aquellas persones que donen menjar els animalets abandonats.


Jo al adoptar el Pipo,( aquest, nom li he posat jo, avans es deia Teo).He tingut la sort de coneixar a dues persones, qu´estimen els animals.Son les persones de la protectora que m´el donaren en adopciò.


Una d´ellas, els acull a casa seva i els cuida fins que son adoptats i quin carinyo i tendresa més gran, que trasmet aquesta senyora, amb els gatets que cuida.


Ahir tarda vareig estar molt contenta perque varen venir a casa, aceptan l´invitaciò, perque veiessin com a crescut el Pipo, i el carinyo que li tenim.


I es que quand s´acull un animalet s´el ha de cuidar i estimar.


-Gracias Palmira y Mercedes por haberme dado a Pipo en adopción.


De vegades aci els jardins d´on visc, hi ha persones que donen menjar els colomets. I hi a gent que ho troben malamen.Però per mi no hi ha imatge més tendre, que veure els avis i les criatures tiran menjar els colomets.


Tambè hi ha gent que es queixan dels gossos.Però pitxor son les persones que trenquen les papeleras i els bancs, i embruten les parets i tantes destrosses.


Tambè hi ha qui diu que els que estan tan per els animals no estan bè.I jo dic que els que no están bè son els que els maltracten.


Tan agraits com son els gossos i els gats. A algúns només els hi falta parlar.


I acabo dient.TRACTEU BE ELS ANIMALS PER CARITAT¡¡¡.


Vòs ho diu una voluntaria de Cáritas de la seva Parróquia, i que estimo molt, molt a les persones.


Amb tot el meu carinyo, vos desitjo,Pau, Amor i Armonia.Desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró.


2 comentarios:

  1. Hola Montse,

    Gracias por mencionarnos. Rs todo un detalle. Nosotras también estamos felices de que Pipo tenga una familia tan estupenda y que le quiere tanto, como vosotros. Crecerá y se hará un gato grande y guapetón, pero siempre seguirá siendo "vuestro niño".
    Tienes razón, los animales tienen mucha ternura que dar y nosotros los humanos, tenemos mucho que aprender de ellos. Ellos son criaturas de Dios, inocentes y sin malicia. Por eso merecen ser tratados con todo nuestro cariño y respeto.
    Un gran abrazo y sabeís que contaís con nosotros.
    Mercedes y Palmira =(^..^)=

    ResponderEliminar
  2. Que verdad más grande, nuestros animales, nuestras mascotas son indescriptibles. No los amamos, todo lo contrario, nos aman, ellos nos dan tanto cariño, comprensión y sobre todo nos enseñan lo que es nobleza. Nací con una mascota, creo que mejor yo fui su mascota, mi perro me enseño a querer a los demás tanto como el me amo. Tu gato siempre estará a tu lado. Un abrazo, se nota que eres buena persona. Higorca

    ResponderEliminar