Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

viernes, 26 de septiembre de 2008

ELLA ES LA CLAROR DE LA NOSTRA VIDA

LA LUCIA ES LA CLAROR DE LA NOSTRA VIDA. I COM JUGA AMB EL NOSTRE GATET PIPO.


Bones tardes: La dolça Lucia, la nostra neteta, ha vingut a dinar amb el nostre fill Jordi.


Quand entra, sembla com si s´encengués una llumeta d´al-legria. Ella es la claror de la nostra vida. Es al-legre com una cadernera. El seu somriure inocent.I aquets ulls tant foscos i tan vius.Jo sóc una aia jove, però amb un orgull i una al-legria quan amb diu: -Iaia te quiero.


Jo ja li vaig parlan en valencià. I li dic:-T´estimo xiqueta meua¡ (En català diria noieta meva). I es que la inocencia i el somriure d´una criatura. Sòn regals de Dèu.


Amb una época tan materialista, de tans mals exemples. Si les persones sapiguessim apreciar questas coses, gratuites, tan inocentes.


Jo disfruto amb el gatet Pipo i la nena veient com juga amb ell¡.


I que feliç sóc els dies que el meu fill Albert es trova més be i está conten. I quan veu a la Lucia se l´il-lumina la cara.Quina felicitat Dèu meu quan el veig ditxòs¡


Per qué no aprenem a centran-se en les coses mès petites, però valuoses.Amb el BO, EL BONIC, L ´AUTENTIC.


El Amor, el verdader amor. El dels avis i els nets.Quin anunci tant bonic aquell de la T.V. Del avi, que li diu al seu net:-LAS COSAS BUENAS NO DEBERIAN CAMBIAR NUNCA.


I aquellas parelles de vellets, que encare s´agafen de les mans i els cors els hi batega.


I tantes i tantes coses, que ara sembla que hagin passat de moda. Però que tenen un valor incalculable, però en canvi no valen diners.


I es que quand veig a la meva neta Lucia amb poso molt tova.Però estic plena de llum.Ella es la claror de la meva vida.


Desde Valencia, amb molt de carinyo.Montserrat Llagostera Vileró

1 comentario:

  1. Esta niña es preciosa, de verdad es la claror, o lo que es lo mismo. La luz de vuestra vida, solamente una cosa hace falta que crezca llena de vida y amor, que nunca cambie y siempre este a vuestro lado. Un beso muy fuerte para todos y sobre todo para la orgullosa abuela y la guapisima niña.

    Higorca

    ResponderEliminar