Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

domingo, 28 de septiembre de 2008

AVUI FESTA DEL CRIST DE LA LLUM

LA MARE DE DEU DE LA SALUD,AFEGIDA 16-10-2OO8
EL ROSTRE DE L´IMATGE DEL NOSTRE CRIST DE LA LLUM (CRISTO DE LA LUZ)



Bona nit: Avui a les 7 de la tarda he acompanayat a la Pocessò del Crist de La Nostre Parròquia el Sant Crist de la Llum. i tambè a la imatge de la Mare de Dèu de la Salud de Xirivella.Que ha sigut transportada a la nostre Parròquia. I quina emociò més gran.Mai jo havia conegut una processò d´aquest barri amb tanta gent. Molts veins de Xirivella, han vingut al barri de la Llum, a acompanyar la seva imatge. La nostra Parròquia, te 2 portas. Si entras per una es de Valencia i si entras per l´altre es Xirivella.La Plaça on visc jo, perteneix a Xirivella i la vegada al Barri de La Llum.



Jo ignorava que la Mare de Dèu de la Salud era negreta.La veritat es que no l´havia vista mai.Es preciosa.No tinc cap estampa d´ella, si en consegueixo una ja l´escanejaré.



Doncs hem recurregut tots els carrers del barri de la Llum. I he tornat a casa emocionada i relaxada.



El bonic que es veure que en plé Segle XXI, en que la Ciencia està tan avançada, la bona Fe de les persones, continui existin. I es que la Fe, tambè es la Cultura d´un poble, la Tradiciò i sobre tot, destapa els sentiments de les persones, i ens sentim alguna cosa més que animals racionals.



Vos desitjo molt bona nit, desde Valencia i que El Crist de la Llum i la Mare de Dèu de la Salut, vos beneixin.De tot cor.Montserrat Llagostera Vilaró



No hay comentarios:

Publicar un comentario