Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

sábado, 5 de julio de 2008

ENS TORNAREM A TROBAR, MARETA ESTIMADA



Jo se mareta estimada,


que un día en tornarem a trovar.


I aleshores quina al-legria.


De la teva energia,


Tornaré a disfrutar.




Tinc un cordo umbilical,


Que encare no s´ha trencat.


Pot-ser no et vaig demostrá prou,


El molt que t´he estimat.




Vius en le meu pensament,


En els meus somnis també,


I se que un día vindrá.


les nostres energies ningú separará.






Avui, marona meva,mentres amb banyava al llac d´Anna i mirava els arbres i el Cel, m´enrecordava de tu.Pot-ser perque quand m´he axecat he parlat de nosaltres.M´hi enrecordat de quand venias amb el pare a Valencia i feiam excursions, amb el Gabriel i els nens petits,De quand, ja mes gran , fa 25 anys, jo estava en estat del Albert.Varem anar totes dues a veure l´estrena aci Valencia, de La Plaça del Diamant, que protagonitzaba la Silvia Munt. I comque no paravem de xerrar.Perque sortia el nostre barri.Un xicot ens va dir.-Senyores, volen fe el favor de callar¡Encare mareta que jo de petita fos una mica arisca, ja saps que després vaig cambiar i vares ser per mi la meva millor amiga, el que passa que tu erats bastan pesimista, i perque no amb tiresis les il-lusions enlaire.Hi havie coses que no te les explicava.




Ja veus marona meva, el temps passa volant i el día 8 de setembre, ja fara, 7 anys que t´en pujares al Cel. Al cap de dos díes del teu enterrament, a Barcelona., van atentar contre les Torres Gemelas de New York.




Les circustancies van fer que jo no et pogues tindre al meu costat. Però jo sempre, sempre marona meva t´he estimat.Amb amor de filla.Montserrat Llagostera Vilaró


1 comentario: