Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

lunes, 7 de julio de 2008

EL SONRIURE D´UN NEN O NENA

El meu fill Albert, tiet i padri de la nena, la meva neta Lucia el día que va fer 1 any el 14 d´Agost del 2006, i jo que soc la seva iaia.


Bon día: Sabeu per mi una de les coses mes boniques de la vida, es el sonriure inocent d´un nen o d´una nena.


Jo sempre dic que soc defensora dels drets de la dona. I que tenim que ser tractadas dignament i sobretot respetades. Però ja una cosa que no estic d´acord i es en la defensa de l´abortament perque si.


Esta clar que hi han casos molt dramátics per la mare.Com pot ser una violació i d´altres. Però es que ni ha que diuen que ho fan per trevallar i perque tenen al dret a fer el que vulguin amb el seu cos.I jo penso:Senyor meu es que no es el seu cos. Es el cos d´un ser inocent al cual no es pot defensar.


Ara que hi ha tantes parelles que voldrien ser pares. I tenen que recurrir a l´inseminació. Cuantas vidas en formació se salvarian, si les mares tinguessin la valentia de tirar l´embarás endavant. Está clar que un cop els hi veuen la careta es molt dificil desprendres d´un fill.Però treura-li la vida, moltes vegadas per comoditat?.


I mireu a mi no m´agrada que es compari l´eutanasia amb l´abortament. Encare que a mi en seria molt dificil fer-ho a una persona.Ja vaig tenir que fer-ho l´altre día amb el gat i va ser molt dur. Però es que les personas adultas i amb un sofriment espantós, si Tels seus cavals, son ellas las que esculleisen.Però un ser inocent, carn de la propia carn, però que la vida es d´ell i ni siquiera pot escollir i apa li treuen la vida.


I que consti que no escric aixi per motius religiosos, encare que sóc creien. Però penso que una vegada una personeta ja te vida.No hi ha dret que se la tregui del mig.


Mireu, jo admiro a les dones inmigrants que son capaces a pesar de les dificultats de tirar la criatura endavan i demanan ajuda amb valentia.


Jo el que crec que la dona te que tenir informacó dels mitjos per evitar quedar embaraçada.I veieu com no es per motius religiosos, aquesta opinió meva.


Hi han moltes dones pobretas que van abortar i després han tingut un arrepentimen i un trauma, que els hi a causat depressió, per aixó penso que avans de fer una cosa així hi hauria que meditar-la molt.


Els pares de Beethoven, ell era alcoholic i la mare tuberculosa, i si la mare se l´hagués fet perdre, l´humanitat hauria perdut un gran músic.
Í ara tornaré a escriure un vers que ja vaig posar a una altre págine del blog.
Pare que estás al Cel
El meu angel de la guarda,
La teva llavor femenina,
Et dona les gracies per haber-me engendrat,
I a la meva dolça mare,
Gràcies per portar-me a la vida.
Gràcies per no her-me abortat.
I encare que jo no estic contre les dones.Si que els hi dic avans de fer una cosa aixi.Penseuso bé.No sigui cas que després vos costi un trauma per tota la vida.Amb tot el meu carinyo per totes les mares, inclús per les que han frustat l´embarás, perque no eren concients del que feian.Desde Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró

1 comentario:

  1. Es preciosa la nena Monserrat, es una nieta divina la que tenés. Gracias por postear esta foto.
    Felicidades amiga mia
    Sil

    ResponderEliminar