Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

domingo, 27 de julio de 2008

AVUI, DILLUNS 28 DE JULIOL DE 2008.FA 65 ANYS...

Encare no tenias 1 any i vivia la teva mare.
Ocubre del 68, tu i jo al Circ amb un lleonet

Tan maco, amb el teu palmó Tindries 2 o 3 anys


A les Escoles Pias de S.Antoni de Barcelona



La Primera Comunió




En un Concurs de cançons





Quand erats molt jove, al Laboratori de l ´empresa on trevallavas











Amb els soldats del seu pelotón, en el tercer any de milicies universitariesTremp 1969-Es el tecer dels ajupits de la renglera del mig.








Gabriel 25 anys -Any 1968 Gabriel 65 anys- Any 2008


Bon día:Avui, 28-7-2008, fa 65 anys va neixa a Barcelona, un nen, la tieta Maria m´explicava que preciós, i eras tú Gabriel.



Ens varem coneixa, el 15 de setembre del 1968, un diumenge per la tarda, al Club Helena de Gràcia i desde aleshores que les nostres vidas, en anat caminant juntas.


Agafats de la mà, hem vençut obstacles ,disfrutat també de les al-legries.


Tu de signe leo, i de temperament actiu i molt deportista, i també de jove cantavas i havies participat a la radio Miramar i després en el Concurs Amigó apadrina una estrella. Jo, una piscis, més cançonera, somiadora, pero molt voluntariosa i tambe m´agrada ballar, la musica,visitar museus, en fi les Belles Arts.. Però, aquesta diferencia de temperaments i la nostre estimació han sigut l´ equilibri de la balança, i desde el 28 de Gener de 1970, després de només 15 mesos haber-nos conegut, Dèu ens va unir en matrimoni, a través del Pare Joan Vidal.


L´ any 1975, varem vindre a viura a Valencia, per questions de feina. Fa uns anys vares entrar a L´Universitat Politécnica de Valencia de Professor d´ Ingenieria de Materials, siguen compatible en una altre feina com Ingenier a l´Industria Metalúrgica.I ara ja estás a punt de jubilar-te.


T´ hen publicat trevalls en Revistas Metalúrgicas, es donat conferencias i també altres Cursos.Es escrit el llibre Principios Básicos de Metalúrgia Industrial.


Ets pare dels nostres tres fills. I avi de la Lucia.


Ara has de plantar al menys un arbre.


Sempre has sigut i ets una persona sencilla, que t´agradat disfrutar amb la familia i jugar amb els nens.I com disfrutavas, quand eran petits.Erats com un nen més.Jo m´enfadava perque els esvolotavas i després, ja no podia fer-los estar quiets.També, t´agradan els animals.Sobretot els gats.Fas honor el teu signe., que es un feli.A mi, m´agradan més els gossos.Però sempre hem tingut gats.I el gos de la tieta a temporadas.


Sempre dius que la teva il-lusió es d´apendre a tocar la trompeta.Doncs ara a arribat el moment.I també tu que saps cantar podrias formar part de la Coral de la nostra Parroquia.


En aques día com avui et desitjo tota la felicitat.Aquesta nit si Dèu vol, soparem tots plegats, amb els nois les nores i la nena.


Desitjo amb tot el meu cor que puguem arrivar, junts molt vellets, encare que siguem rondinaires.Amb tot el carinyo, aci a Valencia.Montserrat Llagostera Vilaró











No hay comentarios:

Publicar un comentario