Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

domingo, 18 de mayo de 2008

I QUIN ARROS CALDOS DE PEIX MES BO¡¡¡

Hola:Ara hem acabat de dinar.I que bó m´ha sortit el arrós caldós de peix.
Amb. una caçola fonda de fang, he posat una mica d´oli d´oliva he soifegit gambetes, daus de sepia, trocets de mero.Ho he apartat i seguidament, amb el mateix oli he sofregit,una mica de puerro,tomàquet natural, all i julibert. Aleshores he picat en el morter, uns daus de pa fregit, ametlles i avellanas,( aixó a gust del cuiner). He posat un xorret de vi blanc, he afegit l´aigua barrejada amb la picada.,i un cap de lluç gran.Ho he fet bullir uns cinc minuts.He tret al cap del peix,seguidament he posat al arrós uns 350 grs. (Jo prefereixo posar arrós abundant, avui era per tres i el caldo que estigui bé, perque un o vol espés i l´altre caldós i a l´hora de servir això s´arregla.) També he posat quand l´arrós bollia, una mica de pimentó picant, una fulla de llauré i una mica de assafrà o colorant.He afegit la sepia, el mero i las gambas que ja estava sofregit tot i a més a més unes clochines o musclos previament overts i unas almejas. La sal a gust del consumidor i l´arrós que no quedi massa tou el seu punt.S´hem llepat els dits.Montserrat Llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario