Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

domingo, 20 de abril de 2008

LABORATORIO PECUARIO REGIONAL CATALAN

El Sr.Joaquin Fernández Delgado,Yo,amb 18 anys y el Sr.Antonio Beltrán Sopena.Aquesta foto la va fer la Pilar, al pati del Laboratori.
Avui, remenant fotografies antigues, he trovat la que estic jo, amb 17 anys, amb els veterinaris, el Sr.Joaquín Fernández Delgado i el Sr.Antoni Beltrán Sopena.Com he explicat en una altre fulla als 12 anys, amb pentinava amb el cabell crepat perque volia semblar gran.En camvi els 18 amb feia cuetas, no tenia ganes de tenir novio,als 16 ja en vareig tenir un 9 mesos,, i ara tenia ganes de passar-mo bé amb les amigues, les sardanes, i el Club Helena de Gracia.
Vareig entrar a trevallar al Laboratori, amb 17 anys i puc dir que va ser el trevall més gratificant en quand a disfrutar trevallant que he tingut a la meva vida.I vareig trevallar fins els 21 anys que va neixar el Pere,(el día que feia 9 mesos que m´havia casat).Jo era molt feliç trevallan amb la Pilar, el Director era D.Arsenio de Gracia Mira., un senyor que era tan savi com despistat. M´agradava molt passar els informes a máquina, perque aprenia molt de les enfermetats dels animals.Quand no tenia feina al despaix.De vegades entrava a tafanejar al Laboratori i els veterinaris amb deixaven mirar per microscopi. Es veu que el meu sino ha sigut esta sempre rodejada d´homes.Perque després.Al casar-me he tingut 3 fills, o sigui que juntat amb 4 homes i quand venia el meu pare a Valencia,5 i fins i tot els gats en sigut mascles.Jo no puc dir cap mal dels homes, perque sempre m´ha n respetat molt. Ara avui día, quand per la t.v. veig las noticias dels maltractadors, si m´arriva a tocar viure aquesta época, crec que potser amb faria misionera., o restaria soltera.Quina por¡¡¡ Quins monstres ens pintan per la t.v.Ja seria hora de que te es mostressin els bons homes, que també ni han molts.De vegades, encare somio que torno a trevallar al Laboratori.Ara D.Arsenio ja es mort.I els companys, ja deuen ser molt grans.I el fill de la Pilar,ja he vist per Internet, que també es Veterinari. Ara segueixo la serie de T.V. el Zoo, encare que hi ha algún capitol, que no m´agrada massa.Sobretot, el del día que es feian porros, com si tal cosa.I això es fe mal a la juventud, ja que els porros, a la llarga, poden fe molt mal al cervell.Montserrat Llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario