MES DE JUNIO

MES DE JUNIO

ME ACOMPAÑAN

lunes, 31 de diciembre de 2007

l´ultim dia de l´any

Adèu 2007: Aquest any, han marxat d´aquesta terra: la tieta d´en Gabriel que vivia amb nosaltres Maria Esteller Querol, tenía 90 anys, jo li vareig tancar els ulls, era el dia 17 d´ocubre. el día avans mossén Ramón li havia donat l´Oli dels malalts, ella com a cristiana, no beata, ni molt menys, aixi o volia. I el meu fill Jordi, li va dedicar un video al youtube, amb el cant dels segadors i la bandera catalana. Al cap de 2 díes trasladarem les seves cendres al cementiri de Montjuich, amb el seu ninxo de propietat, on descansa desde fa molts anys el seu estimat marit. Pere Gabriel i Quintana. En el video també es pot veure el seu germá Ramón,que també es va mori el mes de febrer d´aquest any tenia 95 anys i fa un mes la seva cunyada Enriqueta de 94. El meu gatet Zipi el sacrificarem amb 17 anys, perque estava molt malatet i l´enterrarem a darrera a casa, aci a Valencia ,entre arbres. Ara ens queda el seu germanet negra zape, que era el seu bessó, el zipi era pel roig. I els hi vem posar zipi i zape, com els bessons del tebeo pulgarcito Avui menjarem els raims. El Gabriel, el nostre fill Albert i jo. Demá vindran a dinar el Jordi, la Sonia i la nena,la petita Lucia.I el Pere i la seva parella, pot-ser vinguin a la tarda.El desit més gran per aquest any es que el meu Albert, vagi estan cada vegada millor i acabi de sortir d´una vegada del tunel de la depresió.PAU, AMOR per tota l´Humanitat. Montserrat Llagostera Vilaró .

domingo, 30 de diciembre de 2007

mirant el Concert a la T.V.33 el Palau de la Música de Barcelona

Quand records amb venent.! els psicólegs diuent que no es bó anar el passat. Però jo no oblidarè mai la cultura que vareig rebre a Barcelona. Quand era joveneta i anava amb els meus pares, en Joan i la Carme a veure el Concert de Nadal, que feia l´Orfeó Catalá, al Palau de la Música. Aleshoras dirigia l´Orfeò Català el Mestre Lluis Millet. El meu germá Joan, que es una mica més gran que jo surtia amb els seus amics.
Ara mirant el Concert per la TV. 33, no puc més que emocionar-me

A Valencia me l´estimo molt, però molt, el meu fill Albert, es valencià, i la meva neta Lucia tambè i es fallereta. En Pere i en Jordi, varen neixa a Barcelona. Però quand vinguerem a Valencia, per questions de la feina d´en Gabriel, tenian 5 i quasi 2 anys.

miércoles, 26 de diciembre de 2007

l´endemà de Nadal

Avui han fet le Festa de Nadal a la Guarderia de la nena, perque l ´altre día plovia i la van sospendre. Que bonica que estaba de pastoreta.!Totes les nenas i els nens estaban molt bonics. Tan petitets com són. Cada día procuro disfrutar de les petites coses. La veritat es que jo trovo la felicitat gaudin d´elles, sense masas pretencions.

Vareig posar l´email Rosa de Abril, en comptes de Rosa d´abril, perque no vareig poguer fer-ho d´ altra manera. La Rosa de Abril,es la Verge de Montserrat i es en homenatge a ella, la Dolça Moreneta. De vegades quand a Cáritas de la Parróquia ateng alguna negreta, els hi dono l´estampa de la Moreneta i ho agraeixent. Montserrat Llagostera

martes, 25 de diciembre de 2007

Nadal

Nadal 2007

Quin goig¡¡¡ amb els tres fills, el marit, les nores i la neta, lucia, tan bonica i aixerida.Hem dinat. tots junts.

L´unica pena es que aquest any no esta la nosaltres tieta Maria, que s´en va anar el Cel el día 17 de Octubre.

Ahir vareig anar a Misa del Gall, a la meva estimada Parróquia del Sant Crist de la Llum i deprès a les sales vem pendre turrons i cantar nadalas.

miércoles, 19 de diciembre de 2007

A LA MEVA LUCÍA

Poesía en Sot de Chera Valencia a la meva neta Lucía Esteller Pinazo.

LA PUBILLETA

En aquest vers i omitit algunes estrofes, perque era molt llarg. está escrit per serafi soler/pitarra) i es tracte del masclisme que i havia fa molts anys a les masies catalanes que tot su emportave l´hereu.

LA PLAÇA DEL DIAMANT

Vareig llegir, les 2 ultimas páginas de la plaça del diamant, al Centre Punto.com. de Xirivella(Valencia), el día 7 de març del 2007, en conmemoraciò de la setmana de la dona. A la sala es va escoltar molt bé, però el sonido del video no ha quedat prou clar. Al llibre que vareig llegir, posa que M.Rodoreda el va escriure, del febrer a setembre del 1960. Vaig fer la lectura amb la pronunciació en valencià. Fa 30 anys que visc a Valencia. Montserrat Llagostera
Lectura de unos párrafos de la novela de Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona, 10 de octubre de 1908 -- Gerona, 13 de abril de 1983), es una escritora en lengua catalana. Considerada por muchos como la escritora más universal de la narrativa contemporánea catalana, su obra se ha traducido a 27 idiomas.