Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

lunes, 14 de septiembre de 2009

LES MEVES AMIGUES I JO ANY 1967-68-MIS AMIGAS Y YO- AÑO 1967-68

LA LLUISA, LA GEMA, LA REYES I JO.
JO I LA REYES

JO, LA LLUISA Y LA REYES


JO, M´ENCANTEN I M´ENCANTABAN ELS ARBRES



LA REYES, JO I LA GEMA



DIMARTS-MARTES 15 DE SETEMBRE 2009
Bon día: Son les 8 del matí
Buenos días son las 8 de la mañana:


Ahir la meva amiga Lluisa, que viu a Barcelona, amb va enviar aquestas fotografies.
Que contenta que vareig estar!
Ayer mi amiga Luisa que vive en Barcelona, me mandó estas fotografíes.
¡Que contenta que me puse!

Quantes vegades m´enrecordo d´ellas!
¡Cuantas veces me acuerdo de ellas!


De quan anavem algún diumenge a San Cugat del Vallés, a sentir Misa al aira lliure amb las Monjes Javerianas; a ballar al Club Helena de Gràcia, a ballar sardanes, o simplement a pasejar.
De cuando íbamos algún domingo a San Cugat del Vallés, a oir Misa al aire libre con las Monjas Javerianas; a bailar al Club Helena de Gracia , a bailar sardanas o simplemente a pasear.

Aquesta entrada la dedico especialment a les amiga LLUISA FRAXANET, que m´enviat les fotos, a REYES TEJEDA I GEMA BONET, a aquestas dos últimas ja no les he tornat a veure, m´agradaria que un día ens tornessim a reunir.
Esta entrada la dedico a las amigas LUISA FRAXANET, que me ha mandado las fotos, a REYES TEJEDA y GEMA BONET, a éstas dos últimas no las he vuelto a ver.Me gustaría que nos volviéramos a reunir algún día.

PAU I BÈ. Desde Valencia amb carinyo.
PAZ Y BIEN.Desde Valencia con cariño.Montserrat Llagostera Vilaró




































6 comentarios:

  1. Bonitas imágenes, entiendo tu emoción alegría, estas fotografias que nos hacen recuperar estos momentos felices, son un tesoro.

    Besos

    ResponderEliminar
  2. Me gusta porque te gusta a ti recordar otros tiempos, todo ha cambiado Montse, ahora es distinto, pero que bonita entrada, estabas muy guapa y que "presumidilla", yo me gustaba ir con pantalones, y con blusas largas, igual que voy ahora, deseaba que llegase el fin de semana, sobre todo en verano que me iba a la playa para hacer submarinismo. Ahora vivo de secano. Besos querida amiga

    ResponderEliminar
  3. Hola Higorca:
    Mira, tu eras más deportista.
    Yo el único deporte que hacía era bailar sardanas y andar bastante.
    En cuánto a los pantalones, me costó mucho convencer a mi padre, para que me los dejara poner.
    Un abrazo Montserrat

    ResponderEliminar
  4. Hola Montse,
    Sóc la Gemma. Quina gràcia veure les fotografies de quan tenia 20 anys. Pensant-ho bé, no fa gaire temps......... No estic igual, ni molt menys!!!!!, però la il·lusió de llavors, no l'he perduda. M'agradaria molt veure't, però sé que és una mica difícil perquè vius a València. Suposo que per part de la Lluïsa saps alguna cosa de mi, (no em sap greu) però m'agradaria tenir contacte amb tu i poder-te'n explicar algunes altres. Què et sembla? Si em pots contestar al correu electrònic, millor, perquè pel Facebook no m'agrada perquè ho considero una xafarderia pura. Rep una abraçada i molts petons. Gemma

    ResponderEliminar
  5. Hola Gemma: Quina al-legria.Ara que tens l´adreça del meu blog.Pots anar mirant les entrades antigues.I veuràs quasi tota la meva vida. Fins i tot les fotos del meu casament.Ara li diré a la Lluisa que m´envii el teu email t´escriuré i autmáticament podrás veure el meu.
    Una abraçada ben forta.Montserrat

    ResponderEliminar