Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

sábado, 24 de enero de 2009

AQUESTA ENTRADA VA DEDICADA ALS CANTANTS D´HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA)



Bon dia:

De vegades a través del youtube, veig videos de Cantautors de L´Hospitalet de Llobregat, que es la Ciutat Pubilla, dintre la Ciutat de Barcelona.

Jo que fa tans anys que visc a Valencia, devegadas sento "morriña de la meva terra".

Un dia, buscan videos del gran compositor de sardanes Toni Albors, autor de la sardana entre moltíssimas més Hospitalet Ciutat Pubilla, amb vareig topar per casualitat, amb el video Guitarra, del que es compositor y cantautor el seu fill el Mestre Toni Albors.

Amb aquest video, podia veure la Rambla de l´Hospitalet.

I aixi vaig coneixa altres cantans de la Ciutat de l´Hospitalet de Llobregat.Com són Meritxell Naranjo. Dani el Flaco,Tomás Pinel, Noelia del Pozo.I segú que m´en deixo molts altres.

Jo sóc filla de Gràcia, a l´Hospitalet de Llobregat hi vareig estar un parell de vegades en Concursos de Sardanas, quan era de La Colla Sardanista Vallvidrera. Alli hi viu familia, concretament a Bellvitge, i també he anat de visita.

Pero tinc molta simpatia per aquesta Ciutat Pubilla, bressol de grans músics.

I encare que fa un mes que ja ha passat Nadal. Poso en aquesta entrada el video que reuneix a alguns cantans de l´HOSPITALET DE LLOBREGAT.

Desde Valencia, vos dic AMUNT CANTANTS DE L´HOSPITALET DE LLOBREGAT(BARNA.)

I COM SEMPRE, PAU, AMOR I ARMONIA.

Amb carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró

2 comentarios:

  1. Me parece que tienes gran valor. La música es el lenguaje universal, que nos une a todos porque nos llega igual de rápido al corazon a todos, aunque no entendamos la letra.
    Para mí ha sido una sopresa escuchar a Dyango en Catalán, no sabía de dónde era. Y me averguenza tu afán de superación, tus ganas de hacer trabajar la cabeza con los crucigramas y las cuentas del super. A poco yo tendré más edad que tú, que te conservarás más jóven. Sigue así.

    ResponderEliminar
  2. Hola Marisa:Ya te echaba de menos.
    Gracias.Montserrat

    ResponderEliminar