Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

jueves, 4 de septiembre de 2008

AHIR A XIRIVELLA (VALENCIA)

EL PROGRAMA D´AQUEST ACTE



Bon día:Son les 7, 30 del matí i el primer que he fet, es posar-me a escriure i aixis explicar una mica, l´emotiu acte d´HOMENATGE A LA NOSTRE GENT, que el L´ EXELENTISSIM AJUNTAMENT DE XIRIVELLA (VALENCIA) va tindre l´atenció de fer-nos.


L´Acte va ser presentat en valencià, encare que algunes persones, dels Grups de Caritas, donaren les gràcies en castellà, perque les pugueren entendre tota la gent.


Puc dir que va ser un acte amocionant, i el Parc on es va celebrà, estava plenissim.



A les Cáritas de les Parròquies DE LA SALUT, S. RAMON, S. FRANCISCO I CRIST DE LA LLUM, jo perteneixo a aquesta última, ens van concedir l´Escut de Xirivella.




La nostre Directora Maria Félix Frias, va recollir l´escut i un detall de flors i va pronuncià unes paraules d´agraiment.




Jo ja he dit en altres apartats., que la Parróquia i sobretot el Grup de Cáritas, les considero la meva altre familia. Tots fem una pinya, junt amb el nostre rector D. Ramón Ruiz.I entre nosaltres,Maria Felix,Milagros,Amparo,Encarna,Ina i jo.Hi ha un ambient de germanò i cooperació molt gran.




I ara començarem la nova etapa amb energíes renovadas i molte il-lusiò, d´ajudar els més ho necessitan, siguin del pais o inmigrants.Sense descriminaciò.


Desde Valencia, com sempre vos desitjo molt bon dia. Montserrat Llagostera Vilaró

No hay comentarios:

Publicar un comentario