Desembre

Desembre

ME ACOMPAÑAN

jueves, 24 de julio de 2008

LA CHEPERUDETA

La semana de Falles,uns dies abans de S.Josep, les boniques falleres, fan l´ofrena de flors i aci teniu a la Mare de Dèu cuberta per ellas.


Bon día: Tantas páginas de blog escritas.I encara no l´ha havia anomenat.
Ella es la Patrona de Valencia.La Mare de Dèu dels Desamparats.
La Cheperudeta.Dolça imatge, amb l´esquena curvada, degut a que está inclinada sotenen el seu fill.

I quina devoció tan gran que li tenen aci¡

A mi s´hem posa la pell de gallina, quand per les Falles de Sant Josep. Les falleres fan l´ofrena de les flors a la Mare de Dèu.I van cubrin el enorme cavallet qus sosté el seu cós fins que queda tota vestida de flors.Es emocionan.Val la pena contemplaro.

Ella es la fe del Poble Valencià, o més ben dit de la Ciutat de Valencia, o del Regne,Pais, cadasqú que li digui com vulgui.


Ella es el conçol, la terapia.


Ella fa sonriure els que estan tristos.


Ella, es la per els que tenim Fe


El tot del tot


I de vegades si amb sento angoixada, perque no soc de pedra, i hi han cosas que també m´afectan, busco un mati i m´en vaig a la Basilica de la Mare de Dèu dels Desamparats.

A lo millor només hi estic 10 minuts en silenci, casi sense pensar en rés. Només pregan pels que més ho necesitan. I Senyor, amb quina Pau i al-legria surto d´allà.

Després, m´acosto a la Libreria San Pablo, de les Paulines, que esta al costat( a la Plaça de la Reina), i allá compro les postals dels pallassets, amb misatge, i d ´altres.

En aquesta llibreria tenen tota classe de llibres.No tots son católics.Ni hi ha de psicologia, d´historia i altres temes.També venen musica de relaxació.En fi, que es molt completa.

Be, doncs, a les 8,45 del mati, vos diu fins aviat una catalana, enamorada de l´Imatge de la Mare de Dèu dels Desamparats.Desde Valencia, amb tot el meu carinyo.Montserrat Llagostera Vilaró.






No hay comentarios:

Publicar un comentario